Лидерът на ДПС нарече новите партии тинк-танк политически проекти, като вероятно

...
Лидерът на ДПС нарече новите партии тинк-танк политически проекти, като вероятно
Коментари Харесай

Карадайъ за новите партии: Тинк-танк проекти, самонадеяни нови месии

Лидерът на Движение за права и свободи назова новите партии  " тинк-танк " политически планове, като евентуално става въпрос за лапсус и е имал поради младежкото китайско приложение за клипове " Тик-Ток ".

Нищо ново под слънцето, самонадеяни нови месии. Така Мустафа Карадайъ дефинира новите политици у нас.

Предстои тежката отговорност без отсрочване да стартираме да решаваме рецесиите. Избирателите не дадоха власт на нито една партия, с което задължиха Народното събрание да търси разговор, сподели той в декларация от името на парламентарната група на Движение за права и свободи. Парламентът откри през днешния ден новата парламентарна сесия след празниците.

Според Карадайъ, политическите сили би трябвало да вложат напъните на цялата нация и да се употребяват всички запаси за оправянето с провокациите. Той открои потребността от възобновяване на парламентаризма, демокрацията и държавността, съобщи Дарик.

Лидерът на Движение за права и свободи счита, че в началото на 47-ото Народно заседание и с конструирането на новото държавно управление не се е видяло " нищо ново под слънцето "  по отношение на реализиране на разговор.  " Така стартира и ръководството на ГЕРБ - самодостатъчност и самоувереност ", уточни Карадайъ.

Той разяснява и появяването на новите обединения. " Новите тинк-танк политически планове, които се появиха за сметка на политическите партии, се внедриха като поръчка за новите месии с лозунги като смяна, правдивост, морал, господство на закона, битка с корупцията ", означи водачът на Движение за права и свободи.

Карадайъ счита, че по сходен метод се е появила и партия ГЕРБ. Той насочи апел - първо да се съблюдава Конституцията и законите на страната, както и правилникът на Народното събрание. По думите на Карадайъ това е нужно, с цел да се преведе народът през рецесиите.

Той обърна внимание, че България закъснява с Плана за възобновяване и резистентност.  " За оперативните стратегии въобще не се приказва, а държавният бюджет за 2022 година се отсрочва във времето ", уточни още Карадайъ. По отношение на коронавирус рецесията той сподели, че Движение за права и свободи е настояло по тази тематика да няма ръководещи и съпротива. " Следващата вълна към този момент чука на вратата ", предизвести водачът на придвижването.

В края на декларацията си той посочи, че нормалността в политиката е нужна, а българските жители чакат решения, които да повлияят позитивно на техните приходи, стандарт на живот и сигурност. Карадайъ счита, че за българските работодатели е значимо страната и институциите да са техен сътрудник. Той уточни и това, че европейските и НАТО-вските сътрудници чакат от България да бъде предвидим съдружник. Карадайъ увери, че " Движение за права и свободи ще даде своя принос за реализация на тези упования ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР